meidän piti mennä sinne hiton yorkiin silllon pari viikkoa sitten (tai viikko sitten tai en minä oikein muista..) ja nyt lauantaina. mentiin suurella lössillä sitten piccadilly stationille pe, niin siellä sanottiin että ne on hirveen paljon kalliimmat kun oltiin luettu netistä. sanoivat myös, että voi netistä ostaa ne luottokortilla niin saa siihen 14£. laukattiin takaste tänne kämpille, ja istuin koneen ääreen 18.02. sitten silmäilin siinä niitä sääntöjä, joissa luki että jos liput sieltä netistä hankkii, niin se pitää tehä matkaa edeltävänä päivänä enne kello 18a. no TERVE. otti kyllä pikkusen päähän.

mentiin sitten eilen traffodin ostoskeskukseen, ja täytyy sanoa että Tuuri mahtuu ton ostoshelvetin takintaskuun. oli nimittäin sellanen kompleksi että siellä vois varmaan juosta maratoonin kääntymällä kerran toisessa päässä, ja tulemalla takasin. miljoonia kauppoja ja vielä miljoonampia ihmisiä. sehän siinä onkin, kun se oli lauantai, niin porukkaa piisas..

nyt mulla on alkanu tulla paniikki tästä ajasta, että se kuluu niin nopeasti. tänään on sunnuntai ja huomenna me mennään taas kouluun. hui kamala. joka tapauksessa täällä menee kaikki mukavasti, haluttais kuulla mitä suomeen kuuluu. vinkki.