me lahettiin zuzan ja melanien kanssa kaymaan blackpoolissa sunnuntaina. matka taittui mukavasti junalla alle puolessatoista tunnissa. siella oli ihan tajuttoman kivaa!!! yksi suosikkipaivistani taalla reissulla. me mentiin ensiksi sellaseen kauppapuotiin, missa myydaan ihan mita vaan, ja siis oikeasti, siella oli tikkukaramellit ja lasten lelut, ja kondomit ja hieromasauvat kaikki sovussa keskenaan. zuza osti sielta semmosen alyttoman kokosen saippuakuplakonehomman ja sitten me vaan niita tehtiin.

se blackpool kun on rantakaupunki niin  siella on meri. me mentiin sinne rannalle ja se oli ihanaa. mina ja zuza otettiin kengat ja sukat pois, ja juoksenneltiin meressa. ja siis 2.paiva joulukuuta. (muuten on meian riikan syntymapaiva, rakkaasti onnea riikka <3) no ei silla etta se ois jotenkin lamminta ollu. mulla jaaty jalat ekan kahen minuutin jalkeen, ja sitten meni tunto. siellahan oli sitten sellanenkin juttu ku nousuvesi. se ketare yllatti minun kengat, ja muutkin tavarat silla viisiin, etta niita piti sitten kalastella sielta vedesta.. tama tapahtuma taas johti siihen, etta minun piti vastoin tahtoani kayda ostamassa uudet kengat (ja sukat). meille sanottiin siella rannalla monta kertaa (sellanen aija ajo monkijalla) etta mein pitaa lahtea jo sielta pois. sitten me lahdettiin. meitittiin etta miten helikopterit siella porrailee. myohemmin kuultiin nathanilta etta sina aamuna oli joku hukkunu siihen rantaan, ja toinen nuori kateissa, sita ne etti silla kopterilla.. aijai.

niin, siis taman rantaloma-osuuden jalkeen mentiin kaupunkiin, ostin kuivat jalkineet ja tavattiin siis kamppiksemme nathan, joka on kotoisin blackpoolista, seka tyttoystavansa tracy. kaytiin yhdessa syomassa ja sitten sellasessa pilailupuodissa, missa vierahti varmaan tunti. aivan mahtavaa kamaa sellasesta loytyy!! ostettiinkin kaikkea hurunlurua.

lahdettiin takasten kohti rantaa, ja niita sellasia amusement place:ja, ja niita missa on sellasia kaikkia rahapeleja ja niita. ja se missa on se koura (vippe!!) ja kuulkaa, ulkona oli tullu sellanen myrksy silla valin ku oltiin sisatiloissa, etta valehtelematta oli aika hankala kulkea eteenpain. tuuli maan kumpareesti ja sato vetta ihan joka suunnasta. kavin siella laiturilla vahan kattelemassa sita merta, ja oon kylla sita mielta, etta ei sille kannata hirveeti ryttyilla. siina, missa oli viela pari tuntia sitten ollu ranta, puski nyt viismetriset aallot. aika vaikuttavaa.

sitten olikin aika lahtea takasin kotia. vasyneina ja todella markina, mutta ilmeisen onnellisina me paukutettiin junalla takaisin, ja minapa menin saman tien kylpyyn kun paasin kottiin. ei vissiin kuitenkaan tarpeeksi auttanut, koska eilenaamuna kun herasin, niin kuumehan se oli tullu minulle vieraaksi. eika ole muuten lahossa viela hetkeen. nyt olen koululla, pakollinen tapaaminen, mutta sitten taas kotia potkottamaan. meilla on tana iltana meidan keittion yhteinen jouluruokailu, kaikki tekee jotain kotoa. saa naha miten jaksaa sairaanaa kokkailla. mutta mutta, kylla tama tasta lahtee. ja viimonen viikko lahtee kayntiin huomenna.. huh huh, pian mina tulen suomeen.