taallahan on sellanen etta aina sunnuntaisin on bubeissa niinku tietokilpailu. me mentiin eilen illalla Student Unionille, ja sitten siella yritettiin kovasti vastailla oikein kaikenlaisiin kysymyksiin. meita oli mina ja kaksi puolalaista ja yksi jenkki ja sitten kaksi paikallista, ja suurin osa kysymyksista liittyi yllattaen tahan englannin maahan. niin mina olin suurimman osan ajasta etta mita mita, mutta niin oli kylla englannin pojatkin, niista ei juuri apua herunu! nelja kierrosta siina kisassa oli, ja eka oli julkkisten kuvia, joihin oli piirretty joulupukin parta, ja ne piti tunnistaa. ja sitten kysyttiin jouluun liittyvia, ja sitten vuoden 2007 kysymyksia. niista viimonen oli etta kuka voitti formulat tana vuonna, ja mina aivan repesin ku se oli ainoa kysymys mihin tiesin vastauksen. hehehe, olipa siistia. muita meidan seurueessa vahan havetti ku niin kovasti tuuletin.. mutta on ne jo aika tottunu siihen etta miten joskus innostun :)

viimenen osa oli sitten joulubiiseja, joita ne soitti hetken matkaa ja meidan piti nimeta esittaja ja kappale. tiesin sen john lennonin ja yoko onon merry Xmas, siinapa se.. niin, ei oltu sitten loppupeleissa kolmen parhaan ryhman joukossa, joista 2 ja 3 sai viinipullon ja ykkosryhma 50£. mutta hauskaa meilla oli!

tanaan on illalla taas kahdet laksiaiset, on tama rankkaa.. noh, pian viettelen omiani. taalla paistaa ihanasti aurinko ja keli on viilean kirpea. aivan mahtava paiva. olen onnellinen :)