no viime viikko meni aivan tajuttoman nopeasti. ja sellasta sillon tapahtu etta virpi tuli torstaiaamuna tanne kylaan, ja menin sen hakemaan lentokentalta, ja sitten meita itketti kun ei oltu nahty pitkaan aikaan, ja oli hurjan mukavaa kun se tuli!

sitten illalla taalla oli "manchester christmas-lights switch on"- juhla... hehehe, miten voi olla tollanen nimi?? no kuiteskin, siella albert squarella oli 15000 manselasita kattelemassa, kun englannin paikalliset salkkaritahdet pyori lavalla ja sitten joku ihme X-factor voittaja tuli laulamaan jotain sen halpakopioita (justin timberlakelta pollittyja) ai niin ja se oli aika hauskaa kun minua tultiin haastattelemaan radioon, ja sehan oli suora ja sitten se aija kysy etta mita mielta maa oon tasta shanesta, tai mika nyt olikaan tan hullun kuuman r'n'b-staran nimi, niin maa sanoin, etten oo koskaan kuullukkaan siita, ja sitten sita haastattelijaa nauratti. ja sitten se kysy etta mika on suomesta kuuluisaa, niin mina sanoin formulat ja jaakiekko ja sitten sanoin viela HIMin, ja siihen se sano etta never heard. hihi. ja unohin kokonaan etta tollasessa jouluavausjuhlassa (miettikaa marraskuun alussa!!) oisin voinu sanoo esim, etta joulupukki on suomesta.. kylla mina oon tyhma!

perjantaina ja torstainakin jo myo pyorittiin ympari kaupunkia ja syotiin kaikkea ihanaa roskaa, kun vippe toi minulle laktoosilaakkeita, niin pystyin syya kaikkea pizzaaa ja juustoa, jeeee!! ja sitten perjantaina oli taman syksyn suurimmat juhlat. tai ei suurimmat, mutta varmasti kovimmat. meidan keittiossa, innostuttiin muun muassa rummuttamaan erilaisia pintoja eri valineilla kuten kauhoilla ja pulloilla ja kattilankansilla jne. ja jossain vaiheessa juhlat vaihtuivat kylpyhuoneeseen, siella meita oli parhaillaan 5 kylpyammeessa. se oli hauska ilta!

lauantaina me kaytiin vipen kaa traffordin ostoshelvetissa, josta olen kertonut jo aiemmin. siela oli taas populaa ja runsaasti kraasaa. :) illalla kaytiin katsomassa minkalaista on meininki coctail-baari Fontissa. ja sitten me mentiin aikasten nukkumaan, kun eilen aamuuna piti lentokentalle lahtea ja ennen kahdeksaa. sitten vippe lenti takas suomeen, ja mina nukkuin koko tulomatkan kentalta bussissa kotia. ja oli ihanaa kun oli vieras!!

ja eilinen paiva oli most boring day ever. ja hassua koska kaikki ajatteli silleen. meita saatto istua keittiossa vaikka 7 ihmista, ja kaikki oli vaan hullun tylsistyneita. voih. ai niin, mina alotan tyot talla viikolla. aion lukea, ja alkaa kirjottaa esseita. hui kamalaa.. arki saattaa iskea.