jees, emmihan saapui sunnuntaiaamuna napparasti 7.20 linkilla. mina hain sen asemalta ja sitten me mentiin meille nukkumaan :) kaytiin oikealla englantilaisella aamiaisella bubissa porukalla ja sitten myo vahan kierreltiin kaupungilla. iltasella oli pakko tutustuttaa emmi meidan tarkeimpaan anhtavyyteen eli Footageen, mutta oli sen verran vasynyt tosta matkustamisesta (17 tuntia jkl-man) etta uni tuli aikaisin..

maanantaiaamuna meilla oli esitelmat koulussa. pidettiin sallan ja teron kanssa sellanen show suomen koululaitoksesta ja suomalaisista etta oksat pois! ja kun tulin yhden aikaan kotiin, niin eihan emmi viela ollu mihinkaan paassy.. ;) sitten myo mentiin taas kaupungille ja kierreltiin siella. oli kylla mukavaa. illalla me sitten pantiin mpienehkot juhlat pystyyn ja kaytiin kokeilemassa cocktaileja Fontissa, jonka jalkeen ilta ajtkui tanssin merkeissa Footagessa (taas).

tiistaiaamuna heratys oli aika epamieluisa kun palohalytys tunkeutui tajuntaan noin 8.45. siita sitten taas yopaidassa pihalle, mutta talla kertaa tilanne olikin vahan erilainen ku yleensa. meidat ohjattiin menemaan laheiseen urhieluhalliin, ja myos meidan vieressa sijaitsevan cambridge hallin asukkaat kulki mahtavana letkana kohti urheilukeskusta. meita siella sitten yopaidoissa ja toinen toistaan hienommissa asuissa varmaan 400 ihmista odotteli hallissa etta mitas ihmetta? jonkin ajan paasta meita informeerattiin silla viisiin, etta joku poljake oli katkonut jonkun paakaapelin ja melkein koko campus on ilman sahkoa. meidan hallsien palohalytinta ei saatu sammumaan yli kolmeen tuntiin. sielta urheilukeskuksesta meidan annettiin lahtea takasin, ja sitten kaytiin vaihtamassa vaatteet siella kotona. oli kylla ihan ku joku sellanen onnettomuustilanne tai sellanen, ku kaikkialta valot pois ja palohalytys huutaa taysilla koko ajan.

lahdettiin porukalla kaupungille kun kaikkien tunnit oli peruttu. meita oli varmaan 15, ja mentiin sitten yhdessa syomaan aamupalaa/lounasta Waterhouseen. Sitten yhden aikaan tuli ilouutinen siita etta sahkot on saatu takasten ja suunnattiin kotia ottamaan kunnon paivaunet. illalla myo kaytiin emmin kanssa Student Unionilla maistamassa olutta ja sitten pizzojen kanssa kotia. Martin soitti meille levyja ja tunnelma oli letkea. tana aamuna saatoin emmin bussiin, ja silla matka jatkuu prahaan. oli mukavaa kun oli vieras.

nyt alkaa taalla olla jo aika lailla haikea meininki. tassa on pari viikkoa jaljella ja alkaa eroahdistus tulla. yritan saada kaikki kouluhommat taman viikon loppuun mennessa valmiiksi, niin sitten vois vain sleebailla loppuajan.suunnitelmissa on viela yksi reissu, Blackpool pitais tarkistaa lauantaina. en silti jaksa ihan taysilla siihen uskoa, kun yleensa mikaan ei kuitenkaan toteudu.. joka tapauksessa, nyt ilo irti viimesista viikoista. toivon ihan hulluna etta suomessa on lunta ku tulen kotiin. :)